El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Rubén Cortada preocupa en la seva reaparició: “Vaig descendir als inferns i no podia marxar de Cuba”
  • CA

L’actor Rubén Cortada va desaparèixer del mapa poc després de triomfar a Espanya amb la sèrie El príncipe. El cubà era un dels protagonistes de l’emissió, la que reunia cada setmana a més de sis milions de teleespectadors. Després de tres anys sense saber-se res de la seva vida, ha engegat el 2021 concedint una entrevista molt esperada a Madmen Magazine.

L’intèrpret explica què li ha passat i on ha estat: “Vaig estar a Cuba. Vaig parar de treballar perquè vaig marxar per uns temes personals que es van complicar… Se’m va anar de les mans i no vaig poder sortir del país fins tres anys després. Va ser una situació molt complicada… Però he tornat amb molta força. Torno a ser aquí. Va haver-hi certes coses que no vaig saber gestionar, però ara ho tinc tot ben compartimentat en el meu cap”.

Reconeix que va travessar una situació difícil: “Vaig enfonsar-me… Vaig caure molt a baix. Tot són processos i és habitual que tothom els tingui. No és que jo sigui especial per això, estem parlant d’això justament ara perquè ja estic bé. Els nostres dimonis ens observen tota l’estona. A Cuba vaig descendir als inferns… vaig caure al novè cercle de l’infern. Vaig parlar amb Dante i vam tenir una conversa molt interessant”.

Ha tornat amb barba i els cabells més llargs: “Quan no treballes, doncs canvies d’estil. Els actors passem molt de temps sols… A Cuba, de fet, vaig estar completament sol. I sí, la barba era una manera de camuflar-me”.

No queda clar què va provocar aquest descens als inferns que comenta, però si queda clara una cosa, és que Rubén Cortada ha tornat amb ganes de trepitjar fort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa