L’actor Rubén Cortada preocupa en la seva reaparició: “Vaig descendir als inferns i no podia marxar de Cuba”

L'estrella d'El Príncipe ha estat desaparegut durant més de tres anys

L’actor Rubén Cortada va desaparèixer del mapa poc després de triomfar a Espanya amb la sèrie El príncipe. El cubà era un dels protagonistes de l’emissió, la que reunia cada setmana a més de sis milions de teleespectadors. Després de tres anys sense saber-se res de la seva vida, ha engegat el 2021 concedint una entrevista molt esperada a Madmen Magazine.

L’intèrpret explica què li ha passat i on ha estat: “Vaig estar a Cuba. Vaig parar de treballar perquè vaig marxar per uns temes personals que es van complicar… Se’m va anar de les mans i no vaig poder sortir del país fins tres anys després. Va ser una situació molt complicada… Però he tornat amb molta força. Torno a ser aquí. Va haver-hi certes coses que no vaig saber gestionar, però ara ho tinc tot ben compartimentat en el meu cap”.

Reconeix que va travessar una situació difícil: “Vaig enfonsar-me… Vaig caure molt a baix. Tot són processos i és habitual que tothom els tingui. No és que jo sigui especial per això, estem parlant d’això justament ara perquè ja estic bé. Els nostres dimonis ens observen tota l’estona. A Cuba vaig descendir als inferns… vaig caure al novè cercle de l’infern. Vaig parlar amb Dante i vam tenir una conversa molt interessant”.

Ha tornat amb barba i els cabells més llargs: “Quan no treballes, doncs canvies d’estil. Els actors passem molt de temps sols… A Cuba, de fet, vaig estar completament sol. I sí, la barba era una manera de camuflar-me”.

No queda clar què va provocar aquest descens als inferns que comenta, però si queda clara una cosa, és que Rubén Cortada ha tornat amb ganes de trepitjar fort.

Nou comentari