El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosario Mohedano fa com Belén Esteban i impacta amb el seu nu integral
  • CA

Rosario Mohedano està passant un estiu meravellós. La cantant està gaudint de les altes temperatures acompanyada per tota la seva família i és que, si d’alguna cosa sempre ha presumit l’artista és d’haver heretat de la seva tia Rocío Jurado les ganes d’ajuntar a tots els seus familiars. Fa uns dies vèiem com espremia al màxim l’estiu amb els seus germans i nebots, sempre amb un somriure a la cara.

Són moltes les vegades que la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano comparteix a través de les seves xarxes socials imatges i vídeos de com gaudeix amb els seus fills, amb el seu marit i amb la seva família. I és que no hi ha dubte que Rosario és una persona molt feliç i sobretot, molt lluitadora en allò que fa referència a l’àmbit laboral, ja que sempre està disposada a treballar intensament per a seguir damunt dels escenaris.

I en aquesta ocasió, Rosario ha pujat la temperatura a través del seu perfil d’Instagram amb un vídeo d’infart en el qual, ballant de la forma més sensual amb una cançó de Bob Marley, se la veu nua i d’esquena a la piscina de la seva casa. Un paradís que la cantant ha volgut compartir amb els seus seguidors i de pas, donar enveja a tots aquells que estan passant la setmana més calorosa de l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa