La cantant Rosana, destrossada per la mort del seu germà

Ella mateixa ha anunciat la mort d'una de les persones més importants de la seva vida

Males notícies per a la família de Rosana. El germà de la cantant s’enfrontava des de fa temps a un càncer de pulmó agressiu que, desgraciadament, no ha pogut superar. Era ella mateixa qui anunciava la mort d’una de les persones més importants de la seva vida. Ha compartit una fotografia antiga en la qual se’ls veu a tots dos, la que ha acompanyat d’una carta esquinçadora.

“La foto no és bona, però el meu germà la fa bona i maca com ell. Tinc la sensació d’estar feta de trossos de tela, com aquelles mantes fetes de retalls, i hi ha una part que la vas fer tu. Ahir vas marxar i avui em sento descosida… Tinc una part trencada per la qual entra fred, ràbia i un munt de coses que només desitjo deixar de sentir aviat perquè no és bo posar un pedaç”, escriu colpida.

I prosseguia amb la metàfora: “Ens deixes un munt de records tan macos com la teva ànima, cosits amb fil vermell… I amb això em quedo per sempre. T’estimo, t’admiro, et respecto i no em costarà no oblidar-te, perquè sempre estaràs en qui sóc… Un dels meus retalls preferits. Germanet, em tens a un xiulet“.

La publicació s’ha omplert de missatges d’ànims ràpidament, el que també ha volgut agrair.

Nou comentari