El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía s’inspira en les espardenyes del seu avi i dissenya unes vambes que homenatgen Catalunya
  • CA

Els fans de Rosalía embogeixen cada vegada que treu pit de catalana. L’exitosa cantant ho ha tornat a fer aquest diumenge en una publicació a Instagram que l’ha fet tocar el cel. La de Sant Esteve Sesrovires ha fet una col·laboració amb la marca Nike i ha dissenyat unes vambes inspirades en un dels calçats més típics de Catalunya, les espardenyes.

En el vídeo promocional se la veu fent voltes al turmell amb els cordons de la manera tradicional, un tutorial que de ben segur que seguiran al detall molts dels seus fans internacionals. A més a més, ha compartit fotografies d’algunes espardenyes de tota la vida i també un parell de Salvador Dalí amb aquest tipus de sabates posades.

En una entrevista a Gurls Talk, la catalana reconeix que va inspirar-se en les espardenyes que duia el seu avi: “Em vaig inspirar directament en un tipus de calçat tradicional que el meu avi duia tota l’estona, les espardenyes. Aquestes vambes de Nike estan inspirades en elles i són realment especials”. Una publicació que en poques hores ja ha rebut gairebé un milió de m’agrada i centenars de comentaris que alaben el seu amor cap a la terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa