Rosalía publica el single ‘Dolerme’ des del seu confinament pel coronavirus

Rosalía ha publicat aquest dimarts la cançó ‘Dolerme’, un nou single de la cantant que arriba en ple confinament per combatre el covid-19. Tot i que l’artista no concreta quan la va compondre, sí que ha explicat a les xarxes que també ella “està en quarantena” i que va decidir “posar la seva energia i el seu cor en fer quelcom pels altres”. “La cançó es diu ‘Dolerme’, i espeo que us faci sentir una mica millor, com a mi quan la faig fer. Si us plau, cuideu-vos i cuideu els que teniu al voltant, amb tot el meu amor”, ha escrit la cantant en una piulada. El nou single es pot escoltar en diverses plataformes d’streaming, com Spotify, Deezer o YouTube.

‘Dolerme’ és una cançó d’aire pop-rock, amb una base dominada per la guitarra acústica. La lletra remet a algú que es va veure eclipsat per una exparella. “Por todas esas veces que me puse detrás, y yo cambié lo mío por lo que tú querías”, arranca la cançó. “Esas bixis que ahora tienes baby, no saben que… Lo que les espera (…)”. “Yo ya no sé por qué no quiere dolerme, acelero para ver si consigo estrellarme. Quiero que lo veas y no pienses en detenerme y así demuestras que has podido olvidarme”, canta més endavant.

‘Dolerme’ és la segona cançó que Rosalía publica enguany, després que al mes de gener va llancés ‘Juro qué’, acompanyada d’un videoclip protagonitzat per l’actor Omar Ayuso.

 

Nou comentari