El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía amb espardenyes, la foto que captiva els seus fans catalans
  • CA

Tot el que fa Rosalía es converteix ràpidament en un èxit. La cantant catalana mai no s’hauria imaginat que el seu particular estil de música convenceria els jurats més prestigiosos i internacionals, que no fan més que premiar-la sense parar. Té només 27 anys, però molts consideren ja la seva carrera com una de les més fructíferes dels últims anys. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt) el

 

No només triomfa a nivell musical, però. El seu Instagram bull amb cada publicació que comparteix. Els fans embogeixen en veure les seves imatges més íntimes o els conjunts de roba estrafolaris que escull. Avui, però, ha captivat amb un look que tenia com a característica principal ser català.

Rosalía amb espardenyes, una imatge que ha sacsejat la xarxa. Els seguidors catalans de la cantant han omplert la publicació de m’agrades i comentaris positius. En unes hores ha acumulat, només a Instagram, més de dos milions de likes.

Rosalía amb espardenyes / Instagram

Ha compartit tres fotografies al costat del mar, amb un vestit negre curt i senzill que deixava que destaqués el calçat. Alguns dels fans ja somien amb una sardana col·locant-se en algun videoclip de Rosalía. Negres i d’estil clàssic, han captivat els usuaris de les diferents plataformes digitals. Queda clar, doncs, que les picades d’ullet de Rosalía a la seva terra són sinònim d’èxit. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa