Rosalía amb espardenyes, la foto que captiva els seus fans catalans

Tot el que fa Rosalía es converteix ràpidament en un èxit. La cantant catalana mai no s’hauria imaginat que el seu particular estil de música convenceria els jurats més prestigiosos i internacionals, que no fan més que premiar-la sense parar. Té només 27 anys, però molts consideren ja la seva carrera com una de les més fructíferes dels últims anys. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt) el

 

No només triomfa a nivell musical, però. El seu Instagram bull amb cada publicació que comparteix. Els fans embogeixen en veure les seves imatges més íntimes o els conjunts de roba estrafolaris que escull. Avui, però, ha captivat amb un look que tenia com a característica principal ser català.

Rosalía amb espardenyes, una imatge que ha sacsejat la xarxa. Els seguidors catalans de la cantant han omplert la publicació de m’agrades i comentaris positius. En unes hores ha acumulat, només a Instagram, més de dos milions de likes.

Rosalía amb espardenyes   Instagram

Rosalía amb espardenyes / Instagram

Ha compartit tres fotografies al costat del mar, amb un vestit negre curt i senzill que deixava que destaqués el calçat. Alguns dels fans ja somien amb una sardana col·locant-se en algun videoclip de Rosalía. Negres i d’estil clàssic, han captivat els usuaris de les diferents plataformes digitals. Queda clar, doncs, que les picades d’ullet de Rosalía a la seva terra són sinònim d’èxit. 

 

Nou comentari