Després de concedir una entrevista a Pablo Motos a ‘El Hormiguero’, Rosalía ha acceptat la trucada de Jordi Évole. El presentador català volia saber com està passant la quarantena l’artista, que està confinada a Miami a casa del seu mànager. Es trobava allà immersa en la creació del seu nou single quan va decretar-se l’estat d’alarma, per la qual cosa va decidir quedar-se allà i aprofitar el ‘temps lliure’ per seguir component.

Així ho ha confessat en una entrevista molt íntima i sentimental, en la qual s’ha arribat a emocionar en parlar de la seva àvia. Però anem a pams. En primer lloc ha volgut deixar clar que a ella també li està afectant molt aquesta situació: “M’agradaria estar a casa amb els meus. Truco cada dia diverses vegades als meus pares i a la meva germana”.

Està preocupada, com és lògic, per la qual cosa opta per buscar entreteniments que la distreguin: “Estic cuinant molt, se’m dona millor que abans. Ara bé, la major part del temps la dedico a la música. Passo unes set hores al dia component i arreglant temes”.

Aquests dies ha hagut de canviar de plans, ja que tenia previst llançar una cançó que considera “massa agressiva” en una situació tan complicada i trista. És per això que en el seu lloc va estrenar ‘Dolerme’, la que va cantar en directe durant la videotrucada amb Évole: “Em vaig dedicar dues setmanes a acabar aquesta cançó amb un productor a distància, mentre intentava treure-la com abans millor perquè ho sentia de tot cor”.

Fa uns dies Rosalía va sorprendre en publicar un fragment del Pare Nostre a Twitter. El presentador ha volgut preguntar-li per què ho va fer: “Jo reso a la meva manera cada dia. Vaig escriure-ho perquè pensava en la meva àvia, que quan jo era petita i em quedava a dormir amb ella sempre me’l resava abans d’anar a dormir. Jo ara cada dia abans d’anar a dormir intento agrair totes les coses bones que hi ha al món i al meu voltant. És una manera de seguir amb els peus a terra, també”. 

Una Rosalía molt íntima que ha arribat a emocionar els teleespectadors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa