El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía des del Carib: “Només necessito pa amb tomàquet i truita de patates per ser feliç”
  • CA

Rosalía està gaudint de les vacances en un paradís d’illes cristal·lines, a les platges caribenyes de la República Dominicana. La cantant catalana està desconnectant de la feinada de preparar nous temes, però no ha volgut perdre l’oportunitat de xerrar amb el youtuber Alofoke. Junts han repassat la seva trajectòria professional en una entrevista en la qual l’estrella musical també ha fet confessions molt personals.

Rosalía ha reconegut que tenir diners és important per poder arribar lluny, però deixa clar que no és materialista encara que els luxes dels que gaudeix ho facin pensar: “M’agrada fer projectes grans i per tirar-los endavant calen recursos, sí”. Una dona amb una carrera important que necessita diners per crear singles que atrapin. Ara bé, deixa clar que en la seva vida privada podria ser feliç sense gairebé res: “Crec que els diners no són tan importants. Jo seguiria fent música encara que no tingués recursos. En el món personal sóc molt complicada, de fet sóc bastant senzilla i no necessito gaire. Amb un pa amb tomàquet, una truita de patates i la meva família ja sóc feliç“. Un record a la seva terra: “Sóc de Sant Esteve Sesrovires, a uns 40 minuts de Barcelona. És un entorn més rural, on m’encanta estar. Recordo sortir amb el meu pare i la moto des de ben petita”.

Rosalía ha sorprès en sincerar-se, també, sobre el seu estat sentimental. Ha deixat clar que està oberta a l’amor: “No costa gens enamorar-me. De fet, em resulta més difícil desenamorar-me d’algú i és un repte fer-ho en poques setmanes… Sóc molt feminista, però m’agrada ser molt detallista amb la meva parella i fixar-me en què li agrada per tenir un detall amb ell”.

Una cantant que assegura que manté els peus a terra gràcies a no pensar en tot el que ha aconseguit i centrant-se en el futur, en tots els èxits que encara té pendents de crear.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aigualit a agost 12, 2021 | 21:28
    Aigualit agost 12, 2021 | 21:28
    Botiflera,!!!! la truita de patates es la truita espanyola de tota la vida,.... Boicot a la truita de patates.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa