El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía presumeix de cotxe luxós i el personalitza amb una decoració estrident
  • CA

Rosalía ha tocat el cel en el món artístic gràcies a una carrera musical que no fa més que comportar-li èxits. La catalana acumula més de 16 milions de seguidors a Instagram, els que vibren amb les seves publicacions. L’última? Per mostrar quin cotxe s’acaba de comprar.

No es tracta d’un model qualsevol, és clar. Rosalía ha adquirit un Ford Ranger Raptor, un totterreny majestuós amb un interior de disseny. La versió més senzilla d’aquest vehicle es pot adquirir per 52.000 €, però el preu puja en el que ha escollit ella. I això? La diferència, a més a més de les prestacions que hagi pogut anar afegint, es troba en els seients.

En una de les fotografies, Rosalía evidencia que li han personalitzat el cotxe només per a ella. Com? Fent que la tapisseria sigui de color rosa i brodant el seu nom en els seients. Ha estat aquí on ha incorporat un toc més rebel en escollir una tipografia menys dolça.

Una personalització que ha copiat de la seva íntima -i milionària- amiga Kylie Jenner, que uns mesos enrere també configurava l’interior del seu cotxe al seu gust. Diversos mitjans nord-americans, de fet, asseguren que ha estat la germanastra de les Kardashian qui ha ajudat Rosalía a decorar la seva nova adquisició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa