El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és Iñaki García, el policia asturià que s’ha promès amb Rosa d’OT
  • CA

No se sabia gaire de la vida personal de Rosa López fins fa un parell de mesos, quan protagonitzava un reportatge a la revista ¡Hola! per presentar el seu xicot. La guanyadora de la primera edició d’OT sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva intimitat, però ara ha decidit fer el pas de reconèixer que està enamorada i que la seva parella és “la definitiva”.

Avui El Español dona detalls sobre qui és ell, un policia asturià de 44 anys. Rosa i Iñaki es van conèixer a l’estiu del 2019 i des de llavors no s’han separat. Expliquen que Iñaki és natural d’Oviedo, però que fa anys que viu a Madrid. De fet, és un dels agents de la unitat canina de la policia local de Leganés.

“Centrat en una professió absolutament vocacional, va explicar en una entrevista que van estar entrenant els gossos per detectar droga durant mesos i que han aconseguit molts avanços en diverses investigacions gràcies a ell. Es titlla d’animalista i també mostra la seva faceta més paternal”, exposa el mitjà.

Rosa va dir d’ell que és un home “molt bo, molt pur i molt honest” que li aporta amor, amistat i respecte. Iñaki ha estat sempre anònim i va deixar clar que ho vol seguir encara que ara sigui parella d’una dona famosa: “Vull que em deixin seguir sent anònim. En ella no hi veig fama, a més a més, sinó una dona amb un cor gegant”.

Iñaki, la parella de Rosa en una entrevista antiga / Soyde

Una parella amb molt de futur que fa les delícies dels seguidors de la cantant, que evidencien la seva alegria en desenes de comentaris que li escriuen en el seu perfil d’Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa