Rosa María Sardà ha concedit una entrevista a ‘Lo de Évole‘ en la qual ha explicat com està vivint el confinament. S’ha mostrat una mica decaiguda, per la situació general però també pel càncer que pateix des de fa un temps: “Estic malalta, més o menys… Tinc càncer, però no saben on el tinc i s’ho inventen. La malaltia està controlada, però el càncer és invencible. Això no es tracta d’una lluita. És una qüestió que els que s’ocupen del tema tinguin més o menys encert a l’hora de programar certes medicacions. Però no es tracta de cap match per veure qui guanya, perquè el càncer sempre acaba guanyant”.

Jordi Évole intentava tranquil·litzar-la i animar-la: “No sempre guanya el càncer, a vegades se’n surt. Em resistiré una mica a aquesta afirmació”. Als seus 78 anys, Sardà ha reconegut que no està passant el seu millor moment.

Tampoc no l’ajuda veure com el coronavirus està afectant el país de manera brutal: “No sortirem millors, de tot això. Alguns no deixaran de seguir fent el que sigui per acumular milions. Se seguiran venent armes, explotant a la gent i vindran pasteres plenes de gent que no vol ningú”. 

Una entrevista molt dura i sincera que ha demostrat que a vegades costa veure el costat positiu d’aquesta pandèmia.

Nou comentari

Comparteix