El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa López, transparent: problemes econòmics greus i assetjament
  • CA

La vida actual de Rosa López no té res a veure amb la que tenia abans de guanyar Operación Triunfo. La cantant ha aconseguit seguir en el món de la música dues dècades després de la seva emissió, una fita gens fàcil en aquest món. El camí fins aquí no ha estat senzill, tal com revela ella mateixa en una entrevista a Semana. El problema principal és que considera que la premsa l’ha considerat una celebrity i no una simple cantant tot aquest temps. De fet, deixa caure que considera que les emissores de ràdio espanyoles no li donen prou confiança: “M’agradaria sonar més a la ràdio…”. I d’aquí, a revelar que ha patit problemes econòmics greus en aquestes dues dècades en la música: “Vaig tenir una casa, un BMW X5, un xalet a Granada… Però vaig haver de vendre-ho tot en una època complicada de la meva vida”, ha confessat.

Rosa sap què és viure amb molts diners i amb pocs: “Sempre dic que no m’importaria quedar-me en pilotes sense res perquè sé que ho solucionaria. Jo no he tingut vida de guanyadora, he estat a palaus però també a cabanyes. He notat el classisme, fins que vaig deixar de veure’l i vaig començar a sentir-me còmoda. De fet, considero que un dels problemes que he tingut ha estat no ser ambiciosa econòmicament parlant. Visc en pilotes i no li tinc por a res”, diu a El País.

Rosa López a Ven a cenar conmigo / Cuatro

Assegura que travessa el millor moment de la seva vida, amb feina i un xicot que l’estima moltíssim: “M’he adonat que el triomf més maco no està a sobre d’un escenari”. Sobre la seva infància ha destacat el mal moment que va viure per culpa de l’assetjament, encara que repeteix que ho té superadíssim: “Tots hem patit aquest assetjament en algun moment, encara que siguis guapíssims. Jo vaig patir algunes circumstàncies així, però era forta i tenia valors. Jo tenia poca experiència i una cultura insuficient per a la vida de famosa que començava. La gent em veia com una persona fràgil, però ara m’adono que no ets dèbil si pots pujar a un escenari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa