El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa d’OT, sense vergonya: “Sóc una fera al llit”
  • CA

Rosa López està sent la protagonista indiscutible d’aquesta temporada de ‘Ven a cenar conmigo gourmet‘. El programa de Cuatro ha aconseguit un bon 13,9% de share, en part gràcies a les esbojarrades confessions de la guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo. Mai no havia parlat tan desinhibidament sobre la seva vida sentimental, però sembla que en tenia ganes. A l’últim programa va confessar que necessita contacte físic: “Sí, i que m’empotri contra la paret, que no passi l’aire entre els dos”. Però és que ara ha anat encara més enllà.

Sense vergonya ni pèls a la llengua, Rosa d’OT ha deixat bocabadats els companys de programa amb encara més informació íntima. Ella ha estat l’amfitriona del programa d’aquest dimarts, en el qual ha fracassat amb un menú vegà que no ha convençut als altres. El que sí que ha agradat? Com dèiem, les confessions sexuals que ha fet.

Rosa López balla a Cuatro

Rosa López balla a ‘Ven a cenar conmigo’ / Cuatro

Tot començava bastant suau: “Els homes m’agrada que no fumin, que tinguin molt sentit de l’humor, actius, sans, intel·ligents… però m’agrada molt no saber què passarà”. I d’aquí, a anar pujant d’intensitat: “Al llit sóc una fera“. A més a més, va reconèixer que, tot i això, fa molt que no manté relacions sexuals: “Segur que porto més temps sense fer-ho que vosaltres. Tu per què et creus que tinc tant de temps per aquestes coses? A mi m’agradaria estar amb alguna cosa més que les parts baixes…”. 

Rosa López 'Ven a cenar conmigo' Cuatro

Cuatro

Una de les anècdotes que més gràcia van fer era sobre la seva etapa a ‘OT’. Resulta que Rosa es va llevar a mitjanit per anar al lavabo i, sense voler, David Bustamante li hauria obert la porta: “Va obrir de cop i em va veure el potorrín“.

Rosa López a 'OT' Cuatro

Cuatro

El menú vegà que va preparar no va agradar gens. El van qualificar d’insípid, de fred, amb gust de cremat i massa picant. En total, una puntuació molt baixa que farà molt complicat que acabi en una bona posició al final. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa