El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa López d’OT parla desinhibida sobre la seva vida amorosa
  • CA

Ven a cenar conmigo‘ ha estrenat temporada amb un nou grup de famosos. La primera amfitriona? Raquel Mosquera, que va convidar a casa Rosa d’OTLaura MatamorosFrancisco i l’influencer Aless Gibaja. Ràpidament van caure’s bé i van desinhibir-se aviat, el que va donar-los ales per fer confessions pujades de to.

Qui més va sincerar-se va ser Rosa López, que va parlar sobre la seva vida sentimental. La guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo va voler deixar clar que ser famosa no l’ha ajudat a tenir més parelles: “És preferible estar quieta si t’importa la teva vida. Millor tenir amistats i experiències perquè a saber si et poden enganxar una malaltia…”, deixava caure al principi.

Rosa 'OT' Cuatro

Rosa López a ‘Ven a cenar conmigo’ / Cuatro

Això sí, Mosquera va convidar-la a conèixer un home africà perquè tenen uns atributs millors. Això va fer molta gràcia a Rosa, que va deixar-se anar: “Jo necessito contacte físic, sí, i que m’empotri contra la paret, que no passi l’aire entre els dos”. Una confessió picant que va deixar tothom molt sorprès.

Ven a cenar conmigo Cuatro

 Cuatro

La cantant va dir que no està tancada a trobar aquesta persona especial, per la qual cosa Mosquera es va oferir a acompanyar-la a les zones madrilenyes més freqüentades per africans: “Si sortim juntes per allà, et prometo que algun cau”. D’aquí, a preguntar a Francisco si té un germà solter per a ella. Si trobarà o no l’amor, està per veure. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa