El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos incomoda Rosa López amb preguntes massa íntimes
  • CA

Rosa López ha estat l’última convidada a ‘El Hormiguero’, una entrevista que aprofitava per parlar de les seves noves cançons: “El millor de tot és que les he gravat en el meu nou estudi, que he muntat jo mateixa al meu antic vestidor. Em sento molt orgullosa”. No obstant això, a Pablo Motos només li interessava parlar d’un tema: la nova parella de la guanyadora d’OT.

“M’han dit que t’has enamorat“, engegava el presentador. Rosa, vergonyosa, li reconeixia que era veritat mentre evidenciava que no volia donar detalls: “Sí, crec que sí”. Motos, però, insistia per saber més al respecte: “Explica’ns. Com ha estat? Ha estat a distància? De balcó a balcó? Per una aplicació?”. Rosa, sorpresa, li deixava clar com havia començat tot: “Va passar abans de l’inici del confinament. De fet, el vaig conèixer en un concert de Marta Sánchez enmig de la multitud. Estic contenta, encara que ara no el puc veure tant com voldria. Però aquestes són coses que em quedo per mi, ja ho saps”.

Una indirecta bastant directa que deixava clar que no parlaria més sobre el tema. De nou, el presentador insistia: “És ell el primer en el que penses quan et lleves?”. Rosa optava per no respondre i intentava derivar la conversa a la música: “És cert que m’estan sortint lletres una mica cursis, però he de deixar de fer-ho perquè això ja no ven”. 

Però aquest tema no interessava a Pablo Motos, que seguia obsessionat: “I de totes les qualitats que té, què és el que més t’agrada d’ell com a persona?”. Això acabava amb la paciència de Rosa, que esclatava visiblement incòmoda: “No parlo d’aquestes coses a televisió, Pablo. Quan vulguis quedem i t’ho explico”, una contundència que finalment aconseguia aturar les preguntes íntimes del presentador.  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa