El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa López explica com ha aconseguit aprimar-se més de 40 kg
  • CA

Rosa López ha estat entrevistada per Jesús Vázquez en un programa molt sincer, en el que ha aprofitat per treure a la llum alguns dels problemes de salut que ha patit aquests últims anys. Sense vergonya i més transparent que mai, la cantant ha confessat que el sobrepès va generar-li molts maldecaps. L’artista es va donar a conèixer gràcies a la primera edició d’Operación Triunfo, en la que va entrar amb un físic completament diferent del que té ara. De fet, la seva trajectòria musical ha anat lligada d’uns canvis de pes molt importants. En aquests últims cinc anys, per exemple, s’ha aprimat més de 40 kg.

“Des que em vaig presentar a OT, que el problema que més em turmentava era el sobrepès. Aquests quilos extres suposaven un impediment psicològic per obrir-me al món… De fet, ho allunyava tot de mi. No sabia com demanar ajuda i no creia que fos possible sentir-me bé en algun moment. No hi ha cap dieta miracle, simplement has de confiar en tu mateix i experimentar”, explica.

Ella hauria provat diversos mètodes, però el més efectiu finalment ha estat fer-se vegana: “No menjo carn ni peix i això em va molt bé. El primer any de ser vegana vaig espantar-me després de fer-me una analítica, per això, ja que no sabia res de proteïnes. No volia cometre errors que perjudiquessin la meva salut, així que vaig informar-me bé de tot el que necessitava el meu cos. Compagino l’alimentació sana amb l’esport, concretament amb el running i la boxa. El millor és que quan agafes aquesta velocitat, et permets el luxe de viure”.

Jesús Vázquez i Rosa López, en una entrevista molt sincera / Mtmad

Rosa travessa un moment professional i personal molt dolç. Després de vint anys en la música, segueix lligada a una comunitat de fans que omplen els seus concerts i compren els seus discos. A més a més, ha iniciat una relació amb un policia que afirma que la fa “molt i molt feliç”. Una època dolça que espera que duri molt de temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa