El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una famosa tertuliana cedeix i finalment es vacuna després de cancel·lar la cita vuit vegades
  • CA

Rosa Benito ha acaparat molta expectació mediàtica des que comencessin les emissions del documental de la seva neboda política, Rocío Carrasco. Ara bé, també s’ha parlat d’ella per la seva negativa reiterada a posar-se la vacuna contra el coronavirus. Fins a vuit vegades ha rebutjat acudir a la cita per a vacunar-se.

Finalment, aquest dimarts ha decidit fer-ho i així ho han gravat les càmeres del programa en el que col·labora, les de Ya es mediodía. Visiblement nerviosa, canviava radicalment de discurs i animava tothom a posar-se la vacuna: “He tingut por, sí… La por m’ha acovardit, però avui ha arribat el dia. Per edat em tocava posar-me la vacuna i al final ho he fet. Ara estic contenta i més tranquil·la”.

El camí fins aquí no ha estat fàcil, però, ja que es negava a posar-se la vacuna: “Em van citar el 3 de febrer, però jo tinc molt malament la circulació i no volia venir perquè tenia por. Abans de fer-ho he dit als meus fills tot el que els havia de dir i he deixat el testament fet. Finalment he superat les pors i crec que he pres la decisió correcta. He tingut por, però hem de tirar endavant. Vull donar veu a totes aquelles persones que tenen por, com jo tenia, i vull animar-los a deixar la por enrere”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La tertuliana reconeixia que no ha tingut cap símptoma: “Ni tan sols he notat l’agulla! No he tingut cap efecte secundari i no m’ha fet mal el cap. Gràcies a Déu no m’ha passat res, em toco la punxada i no noto res. Només puc dir que ens hem de vacunar tots pel nostre bé i pel dels altres”.

I d’aquí, a l’anècdota de la jornada. I és que Rosa Benito deixava caure que ha lligat mentre feia cua per rebre la injecció: “Un home m’ha estat mirant sensualment i crec que hi ha hagut connexió. Sembla que Déu ajuda a aquells que matinem…”. Un canvi d’actitud que ha xocat molt als teleespectadors de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa