Rosa Benito surt en defensa de Rocío Flores

"A aquesta noia només li falta que li marquin amb un ferro la paraula 'maltractadora'", afirma l'exdona d'Amador Mohedano

Rocío Flores es troba en una situació complicada després que la seva mare, Rocío Carrasco, hagi relatat en directe a Telecinco l’agressió que va patir per part de la seva filla quan aquesta era menor d’edat i que la va deixar sense consciència. I ha estat Rosa Benito, exdona d’Amador Mohedano -i, per tant, tieta política de Rocío Flores-, qui ha sortit en defensa de la jove. Ho ha fet en unes declaracions al programa ‘Ya es mediodía’, on treballa de tertuliana.

Rosa té la sensació que tant Rocío Carrasco com Antonio David Flores són els responsables de continuar tractant un tema que l’única cosa que fa és mal a Rocío Flores i marcar-li el front amb el segell de “maltractadora”. Per aquest motiu, Rosa ha demanat que pari tot això d’una vegada. “Em sembla tan cruel tot el que s’està vivint i dient d’aquesta nena… jo no sóc partidària del maltractament ni l’assetjament, no m’agrada el maltractament a ningú, però això va passar fa 10 anys, tenim dret a viure una nova vida… Entre el pare i la mare, jo crec que a aquesta noia només li falta que li marquin amb un ferro la paraula ‘maltractadora'”, ha lamentat.

Alhora, l’exdona d’Amador Mohedano ha assenyalat que “és un monstre el que s’està pintant i el que sembla aquesta nena”. Per la seva banda, el periodista Miguel Ángel Nicolás ha recordat que la informació va sortir a la llum pública fa un any per part de Vanitatis, però ella s’ha preguntat d’on va sortir realment: “I aquests papers d’on surten?”.

Per part seva, Jorge Pérez, amic de Rocío Flores ha recalcat la criminalització que aquest s’està fent d’ella i la falta d’oportunitat que està tenint la filla d’Antonio David Flores de demostrar el seu canvi: “Em sembla molt injust criminalitzar a una persona per un fet que va cometre en el passat i més sent adolescent… criminalitzar i tornar a enfonsar a aquesta noia per un fet que va cometre… per què no se li dóna una oportunitat per tal que demostri que ha canviat a millor?”.

Nou comentari