Rosa Benito respon a Rocío Carrasco després del seu polèmic “me la bufa”

Quan semblava que les coses entre Rocío Carrasco i la seva tia Rosa Benito s’havien calmat, i fins i tot la tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’ havia enviat algun missatge de suport a la seva neboda, la filla de Rocío Jurado no ha estat gens afectuosa amb Rosa Benito. Just abans de debutar en la seva secció de ‘Sálvame’, Rocío Carrasco ha respost a les paraules que Rosa Benito li ha dedicat en els últims dies en el programa de Telecinco i que feien referència a la seva incorporació al programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

Els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco interpretaven algunes de les frases de Rosa Benito i han entès que tenen un doble sentit. “Aquesta frase de ‘jo em puc ficar amb la meva filla, però a tu no t’ho permeto: això és una mare amb ovaris’. Creus que hi ha intencionalitat?”, li va preguntar María Patiño a Rocío Carrasco. “No ho sé, però si n’hi havia no ha fet efecte”, va respondre.

Rocío Carrasco va ser molt clara en la seva opinió sobre les paraules i opinions de Rosa Benito: “Me la bufa, en el sentit que m’és igual, que digui el que li doni la gana i que s’esperi a la tardor”, va contestar, en referència a la segona part de la seva docuserie, que s’estrenarà en uns mesos i que es titula ‘En el nombre de Rocío’.

I aquest dijous, Rosa Benito ha contestat a la seva neboda. El primer que ha volgut recordar la col·laboradora ha estat que ella no es referia a Rocío Carrasco quan deia que tots tenen dret a treballar, sinó a la gent del programa ‘Sálvame’, on ara treballa Rocío. “Si li han dit això per a escalfar-la…. juro per la glòria de la seva mare i per la Mare de Déu de Regla que mai em referia a ella“, ha dit.

Nou comentari