El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito explica què farà si es troba amb Rocío Carrasco pels passadissos de Telecinco
  • CA

Rocío Carrasco ha fitxat per ‘Sálvame’, tal i com va anunciar el programa de les tardes de Telecinco aquest dilluns. I ella mateixa va explicar què faria si es troba amb gent com Alessandro Lequio, Paz Padilla, o la seva tieta política Rosa Benito pels passadissos de Telecinco. Una situació que no seria inversemblant, ja que tots tres treballen a la cadena privada. Rocío va assegurar que els “saludaria” a tots sense més. I ara ha estat Rosa Benito qui ha revelat què faria ella si es troba amb la filla de Rocío Jurado.

L’exdona d’Amador Mohedano ho ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’, on col·labora opinant en la secció del cor ‘Ya es mediodía Fresh’. I s’ha mantingut en la mateixa línia que la seva neboda: “Jo sempre he dit que si ens creuem, ens saludarem i ja està, esclar que sí”, ha dit, i ha afegit: “Per què no?”.

Preguntada per què creu que passaria si es troben Rocío Carrasco i Rocío Flores -ja que la filla també treballa a Telecinco, a ‘El programa de Ana Rosa-, Rosa Benito creu que mai passarà perquè no compartiran horaris -ja que la mare treballarà a les tardes i la filla ho fa als matins-. “Jo sí que tinc l’horari que em puc creuar amb els que van a ‘Sálvame’, però Rocío Flores acaba a les 12:30 i no hi ha gaires possibilitats que es trobi amb la seva mare.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 06, 2021 | 17:54
    M'importa una merda juliol 06, 2021 | 17:54
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer, el que diuen o deixen de dir, amb qui s'enllitaven, s'enlliten o pensen enllitar-se, amb qui no es van enllitar, no s'enlliten ni pensen enllitar-se tota aquesta trepa, les seves famílies, els seus coneguts, els seus amics, els seus enemics, els seus ascendents, els seus descendents, etc. que em veig obligat a mantenir pel fet de ser una colònia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa