Insults a la ‘influencer’ Rocío Osorno en saber-se que el marit és de VOX

Rocío Osorno és una de les influencers més reconegudes d’Andalusia, una autèntica estrella d’Instagram que comparteix consells de bellesa, moda i també maternitat amb les seves seguidores. Suma més d’un milió de seguidors, però les bones xifres que mantenia estan empitjorant des que sortís a la llum la identitat del seu marit. El problema? Que es tracta d’un polític de VOX, Jacobo Robatto, un senador del partit d’ultradreta a Andalusia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que cumpleaños más bonito…??

Una publicación compartida de Rocío Osorno (@rocio0sorno) el

Als seus seguidors no els hi ha agradat que surti amb un polític del partit d’Abascal, el que li han deixat clar amb desenes d’insults i crítiques ferotges. ‘Vanitatis‘ ha fet un estudi que demostra que ha perdut 12.000 seguidors en les últimes hores, precisament des que va saber-se que estava casada amb el representant de VOX.

El marit de la influencer ha publicat algun dels missatges enverinats que ha rebut Rocío, el que denuncia a Twitter: “Aquestes perles li deixen a la meva dona aquells que es fan dir demòcrates, feministes o tolerants. No ens feu ser covards, no ens feu por, només ens feu més forts. Visca Espanya i visca la llibertat”.

Una situació que Rocío havia volgut evitar en mantenir en secret la professió i ideologia del seu marit. Ara que ha sortit a la llum, però, està patint les conseqüències dels detractors. Alguns fans l’estan aconsellant que no en faci cas, però és evident que l’allau d’insults és dur.

La dona de Santiago Abascal, Lidia Bedman, va viure exactament el mateix. Ella també és influencer, però va superar l’època d’insults i cada dia suma més seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??todos los días de mi vida . . . . . #todoslosdiastodalavida

Una publicación compartida de L I D I A B E D M A N (@lidiabedman) el

Ha acabat generant molta curiositat com és la dona del líder de VOX, un final que de ben segur que Rocío intenta aconseguir. 

Nou comentari