El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Mestre, exparella de Fidel Albiac, emprendrà accions legals contra Rocío Carrasco
  • CA

La sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, continua portant cua i donant molt a parlar. Ara ha estat Rocío Mestre, exparella de Fidel Albiac, actual marit de Rocío Carrasco, la que ha assegurat que emprendrà accions legals contra la filla de Rocío Jurado i contra la cadena Mediaset, que és qui emet la sèrie documental, segons publica el diari ‘La Razón’. I es que Rocío Carrasco no ha escatimat en implicar gent i donar noms.

Les dues mainaderes de Rocío i Antonio David Flores, Irma i Mari Cruz, Cristina Cárdenas, Raquel Mosquera i la resta de la família Jurado-Mohedano són només alguns dels implicats que han sortit a la palestra en les últimes setmanes. Nuria Bermúdez ha estat un altre dels rostres coneguts que s’ha vist al·ludit en aquesta trama televisiva, i ella ha decidit emprendre accions legals contra Rocío Carrasco.

I ara es Rocío Mestre qui vol actuar contra la filla de Rocío Jurado. Rocío Mestre és una antiga amiga de Rocío Carrasco i exparella de Fidel Albiac, i el que vol és defensar el seu anonimat. La Razón ha parlat amb Alba Mestre, germana de Rocío Mestre i també advocada. Malgrat els seus coneixements en el tema, l’encarregada de portar aquest cas serà la seva companya, la lletrada Marta Fontana: “Emprendrem accions contra Rocío Carrasco i Mediaset per vulnerar el dret a la intimitat i a la imatge”, assegura, ja que segons ella són “responsables directes d’aquesta vulneració”.

En el cas de la cadena de Paolo Vasile, es va enviar un burofax quan el nom de la seva germana va sortir de nou a la llum amb la finalitat que no se l’esmentés en els diferents programes, però segons relata “Mediaset no l’ha respectat” i és per això que prendran mesures sobre aquest tema. L’advocada conclou el seu discurs assegurant que: “La meva germana s’ha guanyat l’anonimat des de fa vint anys i m’encarregaré que un jutge se’l reconegui”.

Per la seva part, Rocío Mestre també ha parlat amb el mateix diari i ha mostrat la seva negativa a l’hora de concedir cap mena de declaració assegurant que en l’actualitat “la seva vida està en una altra línia”. Feliçment casada, amb dos fills i allunyada per complet del seu passat mediàtic, la sevillana lluitarà per ‘explicar la seva veritat per a continuar viva’ però en els jutjats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa