El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores: “Vull centrar-me en mi, en la meva pròpia salut mental”
  • CA

Rocío Flores ha parlat aquest dimecres en ‘El programa d’Ana Rosa’ sobre la docuserie de Rocío Carrasco, les seves converses amb el seu pare, amb Antonio David Flores, i com està gestionant tota la informació i documents que està proporcionant la seva mare a tota l’audiència.

La col·laboradora del programa dels matins de Telecinco ha començat parlant després de les seves llàgrimes en el plató de ‘Supervivientes’ en veure les paraules que li dedicava la dona d’Antonio David, Olga. Tot i això, Rocío Flores ha volgut distingir les relacions: “Olga és Olga i la meva mare és la meva mare”.

“El que jo he viscut ningú m’ho pot treure ningú”, ha dit la néta de Rocío Jurado després de rebre les preguntes dels altres tertulians, i ha explicat: “La perspectiva que tinc ara és centrar-me en mi, en la meva pròpia salut mental i afrontar-ho tot de la millor manera possible i amb calma”. De fet, ha reconegut que està “en procés” de rebre ajuda als seus problemes.

Òbviament no és el millor moment de la meva vida, diria que és el pitjor, excloent les dues pèrdues importants que vaig tenir a la meva vida, la de la meva àvia materna i el meu avi patern, et diria que sí”, ha matisat davant els col·laboradors.

El presentador Joaquín Prat ha estat molt directe i li ha preguntat per les coses que ha pogut descobrir en la docuserie. Rocío ha responst: “Jo et dic que el que he viscut és el que jo sé i és el que he viscut”. En aquesta línia, ha afegit: “Estic sent una persona bastant objectiva, quan veig que el meu pare ha fet alguna cosa malament, independentment de la sèrie, he estat la primera persona que ha parlat amb ell i li he dit les coses que no em sembla bé”.

No obstant això, Rocío no permet que es discuteixi la figura d’Antonio David: “Ara, que s’arribi a qüestionar el paper de pare, no”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a maig 05, 2021 | 17:42
    Tal com raja maig 05, 2021 | 17:42
    Fas bé en preocupar-te per la teva salut mental, ho necessites.
  2. Icona del comentari de: Guillem a maig 05, 2021 | 22:34
    Guillem maig 05, 2021 | 22:34
    Vosaltres també, com el Nacional, amb les mateixes merderades de "famosets" espanyols ? ...Bé, sempre ens quedaran els digitals seriosos com Vilaweb i La República..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa