Rocío Flores va agredir i insultar greument a la seva mare, Rocío Carrasco

Així ho recull una sentència judicial de l’any 2012

Per fi ha sortit a la llum què va passar realment entre Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores. La filla de Rocío Carrasco ha assegurat en l’entrevista posterior a la sèrie documental sobre la seva vida que recorda perfectament l’últim dia que va veure als seus fills. Concretament, relata amb especial dolor l’última vegada que va estar cara a cara amb la seva filla, Rocío Flores, el 27 de juliol de 2012 però, què va passar aquell dia?

El programa ‘Viva la Vida’ ha tret a la llum els fets que, segons una sentència judicial, van tenir lloc aquell dia d’estiu de fa ja més de vuit anys i en els quals es relata un episodi tremendament dolorós que va poder ser, amb gairebé total seguretat, el punt i apart en la relació de mare i filla. Així es detalla en la sentència del Jutjat de menors número 4 de Madrid:

“Sobre les 8.00 hores del dia 27 de juliol de 2012, trobant-se la menor en el domicili familiar al costat de la seva mare, la parella d’aquesta i el seu germà, va iniciar una disputa amb aquella en el transcurs de la qual li va propinar diversos cops, arribant fins i tot a tirar-la a terra, per a posteriorment continuar colpejant-la, donant-li diverses puntades de peu (…) A conseqüència dels fets, Rocío Carrasco patir policontusions amb equimosis a la regió frontal dreta, amb edema en tots dos canells, a la cuixa dreta, en el peu dret i un hematoma en el dit del peu dret”.

Resulta provat a més que la menor de quinze anys, des de fa aproximadament tres anys i de manera reiterada, ha vingut atemptant contra la pau familiar (…) Des de llavors, i quan mantenia una discussió amb la seva progenitora, actuant amb ànim d’acoquinar-la i faltar-li al respecte, la increpava amb expressions com ara ‘Ets una bruta, no ets la meva mare, la meva mare és la dona del meu pare, tu donaves puntades a la teva panxa quan estaves embarassada de David, tinc ganes de partir-te la cara, bruta, puta, el meu pare tenia raó, ets una maltractadora psíquica, a aquesta casa no em porta ni la policia ni un jutge, ni el teu pare i la teva mare que estan sota terra.

Declaro a la menor Rocío Flores Carrasco autora responsable d’un delicte de maltractament habitual, d’un delicte de maltractament, d’una falta continuada d’amenaces i d’una falta continuada d’injúries (…) Se li imposa la mesura de 60 hores de prestacions en benefici de la comunitat que se substituiran en cas que la menor no presti el seu consentiment o incompleixi per sis mesos la llibertat vigilada”.

Segons aquesta informació, una greu discussió entre mare i filla va acabar amb cops per part de Rocío Flores a la seva mare, un fet que va provocar el distanciament de totes dues i que va acabar irremeiablement amb Rocío Carrasco a l’hospital amb un comunicat de lesions que seria determinant a l’hora de condemnar a la seva filla. No obstant això, i en contra del que s’ha especulat durant molt de temps, no hauria estat Rocío Carrasco la persona que va denunciar a la seva filla per l’agressió, si no que va ser la fiscalia qui va iniciar la investigació.

Nou comentari