El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, totalment sobrepassada: “Ha estat molt malament”
  • CA

No millora l’estat anímic de Rocío Flores, més aviat tot el contrari. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco està travessant un moment complicat per culpa de la guerra familiar que va iniciar-se amb l’estrena del documental de la mare. El pare va ser assenyalat i acusat de maltractar-la durant molts anys, el que va donar ales a Telecinco per acomiadar-lo. Tampoc no ajuda que s’hagi separat de la dona, de l’Olga Moreno, a qui Rocío considerava la seva autèntica mare. Poc després, els fotògrafs enxampaven el pare de la mà d’una reportera d’El programa de Ana Rosa, amb qui diuen que va enganyar l’Olga durant dos anys. I el pitjor de tot plegat? Que l’amant en qüestió era amiga de Rocío Flores… Es tracta d’un autèntic fulletó digne de telesèrie, una situació de la que Rocío no sap com sortir sense patir més.

Aquestes darreres setmanes han estat dures per a ella, sobretot des que s’hagi confirmat la ruptura del pare i l’amant. Haurien estat junts durant dos anys sense que ningú no ho sabés, però com a parella oficial només han aguantat quinze dies. La vida del pare és un desastre, amb problemes sentimentals i també professionals perquè es troba sense feina des de fa gairebé un any. Rocío Flores intenta contribuir a l’economia familiar i és per això que va acceptar ser tertuliana d’El Programa de Ana Rosa. Cada cop li és més difícil acudir a plató, per això, ja que els companys aprofiten la seva presència per interrogar-la sobre els problemes familiars i això l’enfonsa encara més.

Fonts properes a la jove asseguren a La Razón que Rocío no pot més: “No aixeca el cap i es troba totalment sobrepassada amb tot el que està vivint. Rocío ha estat molt malament“, denuncien. La pressió mediàtica fa que tot sigui encara més dur, ja que no pot sortir al carrer sense que algun reporter l’ompli a preguntes sobre la complicada situació que travessen els Flores. La família estaria preocupada per ella i la seva salut mental, de la mateixa manera que el seu xicot estaria intentant no deixar-la sola per intentar que millorin els seus ànims.

Rocío Flores, decaiguda per culpa de la complicada situació familiar / Europa Press

La setmana passada va ser notícia per l’operació estètica a la que s’ha sotmès, una operació de pit que es feia per reafirmar-lo després de la important pèrdua de pes que ha experimentat. Una intervenció que va costar-li 6.000 €, els que molts es pregunten d’on ha tret ara que s’han reduït dràsticament els ingressos en la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa