El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores es trenca en directe parlant de la seva mare
  • CA

Rocío Flores s’està obrint als seus companys de ‘Supervivientes 2020’ i ha explicat detalls molt íntims de la seva família. La filla d’Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha parlat del casament del seu pare, ha confessat que vol ser mare dins d’un any i ha respost a la pregunta del milió: La relació amb la seva mare és insalvable?

 

La relació amb el seu pare

Durant la convivència, la concursant s’ha deixat anar a l’illa i ha narrat com ha estat la seva vida amb total sinceritat: “Sóc de Madrid. Amb 17 anys vaig anar a viure a Màlaga i ho vaig passar molt malament pel tema del canvi perquè, clar, com que mai havia canviat d’escola no sabia el que era tornar a relacionar-me amb la gent”, ha començat explicant sobre com va ser la seva adaptació després d’anar-se a viure amb el seu pare.

“Em va costar molt tornar a fer amics, tothom parlava sobre qui era. Em va passar amb una persona de l’institut que em va dir que aniria a ‘Sálvame’ a explicar com era com a alumna. Jo al meu pare no li vaig dir res del que em passava, era incapaç de parlar-ho amb ell perquè no volia que anés a l’escola a parlar i la gent pensés que jo tenia un tracte de favor, perquè no era així”.

Rocío ha explicat que, amb el pas del temps, ha après a confiar més en el suport incondicional del seu pare i, avui dia, li ho explica tot: “És la meva persona. Sempre que he parlat alguna cosa amb ell, ha arribat a bon port. El meu pare em mira i sap què em passa”, ha presumit molt emocionada.

 

La concursant reconeix que és molt “afortunada” per la família que té i assegura que està “súper agraïda” amb la gent que l’envolta. “Al meu xicot no vull ficar-lo aquí per protegir-lo, sé que quan surti ell estarà aquí rebent-me i, si no hi és, em moro”, ha expressat sobre la seva parella, amb la qual porta tres anys i mig de relació.

“M’agradaria tenir un bebè abans de casar-me, jo vaig estar en el casament del meu pare amb la seva dona i tinc aquest record. M’agradaria que el meu fill em veiés casar-me. No sabeu el que vaig plorar en aquell casament”, ha recordat Rocío sobre el dia que el seu pare es va casar amb Olga. “El meu germà anava vestit igual que el meu pare. Els dos anaven de nuvis. Els dos li van donar en anell a Olga i ella li va posar als dos l’anell. Va ser súper bonic. Si tu li preguntes a David (el seu germà), a Olga la posa per sobre de tot sempre”. A més, Rocío assegura que, per a ella, Olga també és una persona “fonamental” en la seva vida.

Els problemes amb la seva mare
 

Enmig de tantes confessions, Cristian Suescun s’ha atrevit a preguntar-li quant temps porta sense parlar amb la seva mare. Rocío ha preferit no entrar en els detalls però sí ha reconegut que està oberta a la reconciliació. “Algun dia podrà canviar la situació?”, li ha preguntat Cristian. “Clar, per descomptat, tot pot canviar a la vida”, ha respost ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa