El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plor desconsolat de Rocío Flores en parlar de la mala relació amb la mare
  • CA

Rocío Flores ha perdut els nervis durant l’última gala de Supervivientes. La filla de Rocío Carrasco s’ha trencat completament en directe en sentir el testimoni d’una concursant, que reconeixia que ha faltat al respecte als pares i que espera que algun dia la puguin perdonar.

Rocío no es parla amb la mare des del 2012, una situació familiar insostenible que li fa més mal del que li agrada reconèixer: “Jo he passat per aquest pont. Obrir-te així, al 100% i fer aquest pas… No sou conscients del que et fa créixer aquest concurs. M’he sentit molt identificada amb ella pel tema de la família, potser perquè per mi la família també és el més important”.

“Se’t remou tot una mica. Jo ja ho vaig dir, que el temps marxa i no torna. Vaig lamentar que la relació amb la meva mare estigui trencada i ara ho estic revivint… Hem d’agafar els mals moments i veure’ls com una cosa positiva. Aquesta és una lliçó que he après de Melyssa aquesta nit”, reconeixia entre llàgrimes.

Rocío Flores plora en directe a Supervivientes / Cuatro

Rocío Flores ha assegurat tot aquest temps que ha intentat posar-se en contacte amb la mare diverses vegades, sempre per intentar solucionar les coses. Rocío Carrasco reconeixia públicament que és cert, però que no se sent preparada per mantenir una conversa amb la filla. Caldrà esperar per veure si el temps ajuda a què acabin perdonant-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa