El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores veta col·laboradors molt poderosos de Telecinco: “No podem coincidir a plató”
  • CA

Poc ha durat el silenci de Rocío Flores. Quan Telecinco va anunciar que la seva mare explicaria la seva història en un documental, la jove va deixar clar que ella no participaria d’aquesta història. Fa més de set anys que no es parlen, una relació que Antonio David Flores hauria ajudat a trencar. Ara bé, Rocío ha canviat d’estratègia i ha començat a pronunciar-se al respecte en aquestes últimes setmanes. De fet, aprofita la seva presència a El Programa de Ana Rosa per enviar missatges directes a la seva mare.

El documental de Rocío Carrasco ha dividit els col·laboradors de la cadena. La gran majoria mostren un suport incondicional a la filla de la Jurado i han fet la creu al seu exmarit, el que no fa gràcia a la seva filla. Enfadada i disgustada, hauria exigit a Telecinco que no la facin coincidir a plató amb els detractors del seu pare. En altres paraules, ha vetat tertulians.

Entre els col·laboradors que no poden estar amb ella a plató es troba Jorge Javier Vázquez. El català ha estat molt crític amb Antonio David, per la qual cosa Rocío no voldria enfrontar-se a ell. Fins ara era només un rumor, però el presentador ho ha confirmat durant la gala de Supervivientes d’aquest dilluns. Jorge es dirigia a Belén Rodríguez, amiga íntima i defensora de Rocío Carrasco: “Si demà ve Rocío Flores a plató, no venim ni tu ni jo. No podem coincidir a plató”, una clara referència que evidencia que tots dos han estat vetats.

Rocío Flores s’indigna en directe / Telecinco

“No vull que et disgustis, però demà veuràs un vídeo llarguíssim en el qual Olga Moreno -l’actual dona d’Antonio David- parla dels seus fills”, avançava Jorge Javier. Unes paraules que cap dels dos no podran comentar amb Rocío Flores: “Ho veuré des de casa, així m’enfado jo sola“, etzibava Belén.

I era llavors quan Jorge ho acabava de confirmar: “Des que ha començat aquesta edició de Supervivientes, que no he coincidit cap dia amb Rocío. No l’he gaudit encara”. I això que la jove ha participat en diversos programes… Queda clar que la filla de Rocío Carrasco només vol envoltar-se de persones afins al seu testimoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa