El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores es pronuncia sobre la nova feina de la mare en unes declaracions molt potents
  • CA

Rocío Carrasco ha començat la feina de col·laboradora de Sálvame aquest dimecres. Després de l’èxit que ha aconseguit el seu documental, Telecinco li oferia formar part de la plantilla del programa de manera habitual. La cadena mantenia el suspens fins al final, quan revelaven quina serà la funció de la tertuliana: ser la defensora de l’audiència. Rocío estarà al capdavant d’una secció pròpia en la que tindrà com a objectiu transmetre els dubtes, queixes o suggeriments dels teleespectadors que truquin: “He vingut al programa a escoltar. Crec que aquesta és una cosa molt important que amb mi no s’ha fet durant molt de temps… La secció es dirà Hable con ella. Em podreu enviar àudios, WhatsApp, vídeos… Sigui com sigui, traslladaré als companys les vostres inquietuds”.

Rocío Carrasco, en el primer dia com a col·laboradora de Sálvame / Telecinco

Com era d’esperar, poques hores després li preguntaven a la filla què li semblava la nova feina de la mare. Rocío Flores estava comentant Supervivientes a la gala quan Marta López li ha preguntat directament què faria si es troba a la mare pels passadissos de la cadena: “Mira, crec que les persones que em coneixen saben perfectament que faria… I amb això vull tancar aquest tema. Ho he passat tan malament que no vull saber absolutament res sobre aquest tema. Només demano que se’m respecti, perquè jo vinc aquí a fer la meva feina i després marxo a casa tranquil·lament”.

Rocío Flores, en el plató de Supervivientes / Telecinco

Sembla que, de moment, la jove no farà declaracions sobre què li sembla aquesta nova faceta professional de la mare. Cal recordar que mare i filla no es veuen des del 2012, quan Rocío Flores hauria pegat -presumptament- a la seva mare. Una relació trencada que encara està lluny d’arreglar-se, especialment després de tot el que ha explicat Carrasco en el seu documental. Ara que les dues treballen a la mateixa cadena, és d’esperar que intentin forçar una retrobada que generaria una expectació espectacular. Caldrà esperar a veure què s’inventen els directius de Telecinco per aconseguir aquest momentàs televisiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa