Rocío Flores revela la reacció d’Olga Moreno després de la docusèrie de Rocío Carrasco

La filla de Rocío Carrasco fa pública la primera reacció de la seva madrastra a la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

Olga Moreno ha estat tres mesos a Hondures concursant a ‘Supervivientes 2021’ -realiti del qual es va proclamar guanyadora la setmana passada-. És per aquest motiu que la dona d’Antonio David Flores no va poder veure la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdar para seguir viva’, on la filla de Rocío Jurado revela la dura vida que va viure al costat d’Antonio David Flores. I ara, en tornar a Espanya, tothom vol saber la reacció d’Olga a la sèrie.

Ha estat Rocío Flores qui ha revelat la primera reacció d’Olga a la docusèrie. Ho ha fet a ‘El Programa del Verano’, on col·labora com a tertuliana. “Estic feliç, estic radiant”, ha dit la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores. En relació a l’estat de la guanyadora després d’abandonar Hondures, Rocío Flores ha confessat: “Olga segueix en xoc, està encara ho està assimilant tot“.

D’altra banda, sobre la docusèrie de Rocío Carrasco, la filla de l’afectada ha dit, sobre Olga: “Tot en procés, a poc a poc”. Malgrat això, Rocío Flores ha deixat clar que la dona d’Antonio David s’ha interessat per saber què va dir l’exdonade la seva parella: “Clar que pregunta, però bé, a poc a poc…”

Comentaris

    M'importa una merda 26/07/2021 10:14 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari