El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores deixa verd el padrastre en unes declaracions molt contundents

Olga Moreno va tornar a ser la gran protagonista de l’últim programa de Supervivientes. La dona d’Antonio David Flores va presumir en directe d’haver “criat” als fills d’Antonio i Rocío Carrasco, un autèntic dard cap a l’ex del seu marit. Com era d’esperar, van preguntar-li a Rocío Flores, una de les filles de l’antic matrimoni, qui no va voler ficar llenya al foc. La jove no es parla amb la mare des del 2012, moment en el que va començar a viure amb Antonio David i Olga. Olga sempre ha presumit de tenir una relació excel·lent amb la fillastra, però això no impedeix que Rocío Flores confessi que somia amb una retrobada amb la mare.

“Mai no ho he negat. Òbviament que sí, m’agradaria que tot se solucionés i sempre he demanat una trobada amb la meva mare. Olga diu que creu que ella no dona el pas perquè el seu actual marit, Fidel, no la deixa… No sé, això li heu de preguntar a ella”, deia llavors. Quan li preguntaven què sentia quan li diuen que s’assembla físicament a la mare, Rocío somreia: “Doncs m’agrada i em sento orgullosa, sí”.

Molt emocionada, la jove ha concedit unes petites declaracions aquest matí a El Programa de Ana Rosa. La noia mai no és present a plató quan comenten el documental de la seva mare, però sí analitza amb els companys el concurs de la madrastra a Supervivientes. Ha estat aquest el moment que han aprofitat per preguntar-li sobre els seus pares: “Mira… quan es van divorciar, jo vaig escollir marxar amb el meu pare. Ell era el més dur, el més recte i el més pobre dels dos… Però he estat molt bé amb ell i amb Olga”.

Rocío Flores plora a El programa de Ana Rosa / Telecinco

Que Rocío i Olga són ungla i carn és més que evident. Però amb qui no té aquesta relació és amb Fidel, el marit de la seva mare: “No, és clar que no… He estat molt clara sobre el tema sempre que m’heu preguntat. La relació que tinc amb Olga i la que tinc amb Fidel no té ni punt de comparació“. Una manera molt clara de deixar verd al padrastre i deixar clar quin dels dos bàndols és el seu preferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa