El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores pren una decisió molt sorprenent sobre el seu futur a televisió
  • CA

Rocío Flores havia de prendre una decisió respecte al seu futur. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores sempre s’havia mantingut al marge de la premsa rosa, però l’emissió del documental de la seva mare ho va canviar tot. La jove va veure com la imatge pública del pare empitjorava dràsticament i ella decidia fer una passa endavant per defensar-lo a ell i a la seva dona actual, Olga Moreno. Així doncs, Rocío Flores va convertir-se en la defensora de la madrastra a Supervivientes i a El Programa de Ana Rosa. En tot moment va deixar clar que seria una etapa a televisió curta i puntual; tot assegurant que deixaria d’estar davant les càmeres quan acabés el reality. El problema? Que no ha estat així.

Sembla que a la noia li ha agradat això de sortir a televisió i omplir-se les butxaques. Així ho demostra el comunicat que ha emès El Programa de Ana Rosa, que confirma que Rocío Flores seguirà treballant com a col·laboradora de la secció del cor. Tota una sorpresa, com dèiem, tenint en compte que ella havia repetit i repetit que no seria així.

Ara que ja no té l’excusa de la participació d’Olga a Supervivientes, com justificarà seguir treballant a televisió? Cal recordar que fins ara Rocío Flores no havia volgut comentar el documental de la seva mare, però potser això canvia ara que engegarà la segona temporada. En ella, Rocío ha promès revelar per què no té relació amb la seva família materna. En aquest terreny sí que opinarà la seva filla? Qui deu estar orgullós d’aquesta decisió de seguir a televisió és el seu pare, Antonio David, mentre que ell segueix sense feina per les acusacions de maltractament que li ha dedicat la seva exdona.

Rocío Flores a 'El Programa de Ana Rosa' - Telecinco
Rocío Flores a ‘El Programa de Ana Rosa’ – Telecinco

Encara no hi ha data oficial per a la reincorporació de Rocío Flores i la seva aparició al plató de Telecinco, però de moment la seva presència en el programa i en el món del cor està assegurada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa