Revelen què fa Rocío Flores quan no l’enfoquen les càmeres: “Són moments durs”

La filla de Rocío Carrasco ho està passant pitjor del que diu, segons explica un company de feina

Rocío Flores és una de les tertulianes de Supervivientes. Això ha donat ales a Carlos Sobera per opinar sobre el seu paper i com la veu ara que el documental de la mare ha acabat. Les càmeres del programa enfoquen la jove sempre que la seva madrastra opina sobre la família, el que sembla que l’afecta més del que diu: “Suposo que el patiment anirà per dins. Per al nostre programa, aquest tema no és essencial i intentem no parlar-ne gaire. Creiem que l’audiència de Supervivientes només vol que parlem del reality. Però, és clar, el tema acaba sortint i això afecta a Rocío”, diu el presentador a Lecturas.

De fet, va haver-hi un dia en el que Rocío va haver d’abandonar el plató: “Va haver sortir de plató mentre plorava sense parar. Va estar-se ben bé quinze minuts, però finalment va ser professional i va tornar al directe. És lògic, tots tenim sentiments i les coses t’afecten. Rocío té moments molt durs i aquell dia, només en mirar-la, vaig adonar-me que ho està passant malament i que té alguna cosa a dins que ha de treure. Va trencar-se completament”.

Rocío Flores, en el debat de 'Supervivientes' - Telecinco
Rocío Flores, en el debat de Supervivientes / Telecinco

Carlos Sobera deixa clar que simplement tenen una relació professional i que no sap quina voluntat té de cara al futur, però deixa caure que li agradaria que Rocío Carrasco i la filla es reconciliessin: “Tots volem que pares i fills es porten bé… Tant de bo hi hagi reconciliació“.

Comentaris

    M'importa una merda 08/06/2021 12:34 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà. En tinc prou i massa d'haver-los de mantenir

Nou comentari