El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, enfonsada: perd el judici contra Telecinco
  • CA

Més males notícies per a Rocío Flores. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco encadena un maldecap rere un altre en el que està sent, sense cap mena de dubte, el pitjor any de la seva vida. Va començar amb el testimoni colpidor de la mare a televisió en un documental que va generar moltíssims comentaris i que va derivar en l’acomiadament immediat del seu pare, a qui va acusar de maltractar-la durant més de dues dècades. La jove es trobava en primera línia mediàtica de cop i volta, el que empitjorava encara més quan la madrastra, Olga Moreno, acceptava la proposta per concursar a Supervivientes. Després vindria la separació de l’Olga i el seu pare, el que destrossava Rocío en mil trossos. Doncs bé, ara La Razón revela que la noia tampoc no ha tingut sort en l’àmbit judicial.

Rocío Flores va interposar una denúncia penal contra els propietaris de la productora que va crear el documental de la seva mare. Volia demandar-los per haver fet pública a televisió la sentència que la condemnava com a autora responsable d’un delicte de maltractament contra la seva mare. La noia considerava que difondre aquesta sentència suposava una invasió a la seva intimitat personal i familiar que podria ser molt perjudicial per al seu desenvolupament personal. Va recórrer a la justícia i el jutge va citar a declarar els productors en qualitat d’investigats. Ells asseguraven que havien aconseguit la sentència gràcies a la publicació d’aquesta en un portal de notícies, el que ha fet que el jutge dicti el sobreseïment provisional del cas i, per tant, la paralització del procés perquè no hi ha prou proves per obrir el judici oral.

Rocío Flores a 'El Programa de Ana Rosa' - Telecinco
Rocío Flores a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Els advocats de Rocío Flores han presentat el recurs corresponent i es mostren confiats en què tot pugui solucionar-se el més aviat millor. No és bo per a ella que el cas s’arxivi, ja que això suposaria que no ha servit de res tot el que ha fet i que sembla que, de moment, no tindrà cap conseqüència per a la productora haver mostrat aquesta sentència públicament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 04, 2021 | 15:22
    Anònim novembre 04, 2021 | 15:22
    Per cert, he llegit que al pare l'han d'indemnitzar amb 80000 € per acomiadament "improcedente". Li hasortit rodó.I sense haver de treballar!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa