El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores parla sobre la ruptura del seu pare: “Olga serà la meva família fins que em mori”
  • CA

La separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno després de més de 20 anys junts és la notícia bomba d’aquesta tardor en el món del cor. Ara que l’exguàrdia civil ja ha confirmat la ruptura amb la mare de la seva filla petita, la seva filla gran, Rocío Flores, s’ha pronunciat sobre l’assumpte per primera vegada. La també filla de Rocío Carrasco ha explicat que “el meu pare va baixar de casa a parlar amb els mitjans de comunicació i confirmar la ruptura, perquè m’estava veient a la televisió feta pols. Ho va fer per protegir-me“, ha dit des del plató de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana.

“Li agraeixo molt que ho fes, i ara estic molt més tranquil·la. La realitat és que la meva família és la meva família, i és l’única cosa que m’importa a la vida. Per a mi, la meva família és el primer, i continuarem sent una família”, ha insistit Rocío Flores. Preguntada per com es troben el seu pare i Olga, ella ha respost: “Estan… En realitat tampoc et puc dir gaire cosa, perquè he estat uns dies desconnectada, que ho necessitava”.

Olga Moreno i Antonio David Flores se separen - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores se separen – Europa Press

A més, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha sortit en defensa de la seva família: “El que se ara mateix és que estan, i tot necessita el seu temps. I ja ho he dit: ho intentaré portar de la millor manera possible i estic segura que ells també. Olga és la meva família, i ho seguirà sent fins que em mori. Això és una realitat, i si digués el contrari estaria mentint”. Alhora, ha deixat clar que no parlarà sobre els motius de la ruptura: “Em continuaré mantenint al marge, com he fet fins ara”.

“Estic donant suport, a Olga, i a tota la meva família. De manera incondicional”, ha insistit Rocío Flores, que ha confirmat que tots dos continuen vivint al domicili conjugal a Màlaga. “El millor és mantenir la família i portar-ho de la millor manera possible”, ha repetit la filla de l’exguàrdia civil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa