El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’atac definitiu de Rocío Flores a la seva mare: “Hauria d’estar agraïda a Olga”

S’està parlant moltíssimes de les declaracions d’Olga Moreno i el missatge enverinat que ha traslladat a l’exdona del seu marit, Rocío Carrasco. La reacció més esperada era la de Rocío Flores, filla de Rocío i fillastra d’Olga. En la seva intervenció a El Programa de Ana Rosa, la jove ha deixat clar que no li molesta que Olga parli sobre la seva família durant el concurs a Hondures: “És totalment respectable que es vulgui desfogar. A més a més, jo tampoc no crec que Olga sigui com diu la meva mare que és. La meva mare hauria d’estar agraïda per com ens ha cuidat l’Olga i l’única paraula que tinc cap a ella és agraïment. Olga m’ha donat estima, amor, m’ha educat i ens ha tractat al meu germà i a mi com si fóssim els seus fills”. Aquestes, segurament, les paraules que més mal poden fer a la seva mare.

Ara bé, també ha reconegut que no l’ajuda massa a estar millor que Olga també parli sobre la mala relació familiar: “No em fa mal que parli a Supervivientes, sinó tot el que està passant fora. És cert que crec que no hauria de parlar-ne, però més que res per ella mateixa i per la seva salut mental… Olga ha anat cap allà amb una motxilla molt heavy. Però sí, té dret a dir el que vulgui i és humana, així que és normal que esclati. Jo he pres una altra postura, això sí. I repeteixo que no justificaré el que és injustificable. Olga ha dit coses desafortunades, però sé que és una expressió i que tot s’exagera”.

Rocío Flores comenta el concurs d’Olga Moreno / Telecinco

No ha volgut comentar molt sobre el documental de la mare: “No tinc ganes ni forces, el que sí que et puc dir és que he trucat moltes vegades a la meva mare i no me l’ha agafat. En aquest moment és una cosa que no em fa bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa