El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores reconeix haver passat per quiròfan i en dona detalls
  • CA

El canvi físic que ha experimentat Rocío Flores aquest últim any ha estat molt impactant. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco mai no havia sortit a televisió abans de l’entrada del pare a GH VIP, un concurs que ella va aprofitar per començar una carrera televisiva com a col·laboradora. Des de llavors s’ha aprimat més de 20 kg i s’ha sotmès a diversos retocs estètics, el que fa que hagi canviat molt d’aspecte. Avui n’ha parlat durant la seva intervenció a El Programa de Ana Rosa, la que ha centrat en parlar d’aquestes modificacions.

Imatge del canvi físic de Rocío Flores amb un anys de diferència / Telecinco

Fa només uns dies, la jove tertuliana acudia a la seva clínica de confiança per retocar-se el nas, els llavis i les arrugues d’expressió del front. S’està transformant físicament però també pel que fa a la seva vida. Els companys de programa li han preguntat si no li fa por estar retocant-se massa: “Sóc jove i molt coqueta. Si et veus bé i no li fas mal a ningú, per què no t’has de retocar? Tot el que m’he fet, però, ha tingut a veure amb algun complex que tenia. Per exemple ara m’he posat una mica de Botox als llavis perquè no me’ls veia bé des que vaig anar a Supervivientes i el Botox que m’he posat a l’entrecella ha estat perquè tinc una arruga d’expressió just allà. Si m’he retocat el nas ha estat perquè amb la pèrdua de pes se’m va començar a marcar més un foradet que tenia des de petita”.

Rocío Flores parla dels retocs estètics que s’ha fet / Telecinco

El presentador, el Joaquín Prat, es mostrava sorprès davant de tots els retocs que s’ha fet la noia quan només té 25 anys. Ella s’ha justificat: “Jo segueixo sent molt real encara que m’hagi fet alguns retocs. Que ho he fet? Doncs sí. Ara bé, això no em treu naturalitat i no vull fomentar cap estereotip. El problema ha estat que he tingut molts complexos sempre… M’he valorat molt poc i m’he estimat molt poc, però ara em trobo bé amb mi mateixa”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maribel Corrales a novembre 19, 2021 | 22:05
    Maribel Corrales novembre 19, 2021 | 22:05
    No te retoques más por favor ,eres preciosa pero con el retoque no me gustas nada ,espero que no te arrepientas nunca " Cuídate " ??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa