Rocío Flores, molt afectada per les paraules de la madrastra: “No tinc prou forces”

La filla d'Antonio David Flores reconeix que no li ha agradat que Olga Moreno critiqui la seva mare

Olga Moreno, la dona d’Antonio David Flores, mai no havia parlat tant públicament sobre l’ex del seu marit. Telecinco va encertar en escollir la dona de l’extertulià com a concursant de Supervivientes, ja que el seu pas per Hondures està coincidint amb l’emissió del documental de Rocío Carrasco.

Visiblement enfadada, la madrastra dels fills de Rocío Carrasco s’ha referit a ella de males maneres i les seves declaracions no han fet gens de gràcia a Rocío Flores. Què ha dit Olga? Que se sent “responsable” perquè hauria d’estar a casa al costat dels fillastres en un moment tan complicat: “Els nens han viscut tant de dolor i ara això… Em cago en la mare que els va parir. Que la gent que estima a Rocío Carrasco estigui pendent d’ella, que mirin al seu voltant i deixin en pau al meu marit. L’única cosa que ha fet és lluitar. Em sembla tan fort tot…”.

Rocío Flores veia les imatges de la dona del seu pare des de plató i es mostrava molt disgustada: “No justificaré el que és injustificable. Jo sé que és una situació molt complicada per a tothom, la primera per a mi. És el que ella ha viscut i és la seva vida, però també fa 20 anys que Olga és a la meva vida. Això sí, no em trobo amb ganes ni amb prou forces per comentar res. No em fa bé ni m’ajuda que Olga parli. Ella pot dir el que vulgui, però en la meva situació… No m’ajuda que ho faci. I ja no només en la meva situació, sinó en la de tota la meva família”.

Rocío Flores, indignada amb l’actitud de la seva madrastra / Telecinco

La jove li hauria aconsellat a la madrastra que no comentés res sobre el tema durant el concurs, però queda clar que no li ha fet cas: “Jo no ho deia pel documental de la meva mare, sinó per la seva salut mental allà a dins. Espero que deixi la família al marge de tot això, perquè no tornarà a viure aquesta experiència i fins ara està fent un bon concurs. Ara bé, també dic que si em sento exposada mediàticament no és per les paraules d’Olga… És per una altra cosa”, deia tot fent referència al relat que està compartint la seva mare Rocío.

Una situació complicada que manté tota la família en tensió mentre acaparen el centre de la diana mediàtica.

Comentaris

    Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 12/05/2021 5:54 pm
    Què hi pinta tota la xurma aquesta del país del costat en un digital català ?

Nou comentari