El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores sorprèn amb un canvi d’actitud radical amb la madrastra: “No aniré a veure-la”
  • CA

Supervivientes li ha ofert la possibilitat a Rocío Flores de viatjar fins a Hondures per donar suport a la seva madrastra, Olga Moreno. Fins ara la jove sempre havia defensat a la dona del pare, però la complicada situació familiar fa que comenci a tenir dubtes. Tampoc no ajuda l’actitud d’Olga, que està mostrant la seva pitjor cara durant el concurs.

En la gala d’aquest dimarts, el presentador li ha proposat directament que la visiti i ofereixi, així, un dels moments més esperats de tot el reality. Ara bé, sembla que els costarà convèncer-la: “Una de les possibles visites a l’illa que tindrà Olga seria la de la seva germana. Ella ha demanat moltes vegades que siguis tu qui hi vagi, per això. Creus que es decebrà en veure que no ets tu?”, li preguntava a Rocío.

Ella, seriosa, ho negava: “No crec que es mostri decebuda… A més a més que aquesta és una decisió que hem pres tota la família en conjunt. La seva germana és, ara mateix, la persona que millor pot transmetre-li el que Olga necessita”.

Rocío Flores no accepta la proposta de Telecinco

“Jo ara mateix no em trobo al 100% i no sóc la millor persona per anar a animar-la”, etzibava en una de les poques intervencions que feia en tota la nit. Rocío Flores ha abandonat l’actitud guerrillera contra els companys després de rebre moltes crítiques per la manera de defensar Olga, uns comentaris negatius que sembla que l’han fet reflexionar. Ara caldrà veure què s’inventa Telecinco per millorar la situació, ja que estaven prometent una reunió Olga-Rocío des del principi i ara hauran d’improvisar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa