Rocío Flores: “Olga Moreno i el meu pare s’estimen amb bogeria”

Declaracions bomba de Rocío Flores sobre la ruptura del seu pare, Antonio David Flores, i Olga Moreno. La filla de Rocío Carrasco ha donat explicacions aquest dilluns a ‘El Programa de Ana Rosa’ sobre una possible trobada de la parella en una festa d’aniversari a Madrid. “Olga va venir a Madrid, vam dinar juntes per un aniversari, i a la tarda es va unir el meu pare”, ha revelat Rocío Flores. Preguntada per com va anar, ha respost: “Molt bé, hi ha bon rotllo”.

“Fa molt de temps que dic que no sé què pot passar amb un matrimoni, però que som una família i a mi el que m’importa és que ells estiguin bé. I és cert que estem evolucionant i que està tot bé. I si voleu saber més detalls, els hi heu de preguntar a ells dos”, ha revelat Rocío Flores. Preguntada per si existeix alguna possibilitat que el matrimoni recuperi la relació, ha estat molt clara: “No ho sé, però jo no perdo l’esperança”.

Rocío Flores a ‘El Programa de Ana Rosa’ | Telecinco

En aquest sentit, la filla de l’exguàrdia civil ha afegit: “A més, es que com que jo els veig amb respecte, afecte, educació i que s’estimen, doncs no perdo l’esperança”. “Tot això ens va enxampar de sobte i ho veiem tot molt negre, però anem pas a pas, i interiorment estem tots molt millor”, ha assegurat la tertuliana del programa dels matins de Telecinco, que també ha deixat clar que “la situació és exactament igual que fa un mes, quan es va donar la notícia”.

A més, Rocío ha explicat que Olga i Antonio David continuen vivint sota el mateix sostre. “S’estimen amb bogeria, i jo crec que estan fets l’un per l’altre“, ha conclòs.

Nou comentari