El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, molt dura amb Marta Riesco: “No vull saber res d’ella”
  • CA

Rocío Flores no ha pogut aguantar més i s’ha acabat pronunciat sobre la relació del seu pare, Antonio David Flores, amb Marta Riesco. La periodista era amiga seva i treballen al mateix programa de Telecinco -El Programa de Ana Rosa-, una com a reportera i l’altra com a tertuliana. I tot i que fins ara no havia volgut dir quina opinió té sobre la nova parella del seu pare i la relació que mantenen, aquest dijous ha esclatat i ha estat molt contundent.

“No vull saber absolutament res, ni de Marta, ni de la relació que tenen”, ha començat dient Rocío Flores, que ha afegit: “És un tema sobre el qual no penso dir res públicament. Marta també treballa en aquest programa, així que si vol dir alguna cosa, que baixi i la digui, però jo no penso entrar-hi”.

Marta Riesco | Telecinco

Preguntada per si pensa reprendre la relació amb la periodista, la filla de Rocío Carrasco ha respost: “No penso dir res sobre ella, no em vull pronunciar públicament. Realment es que no vull saber res”. A més, s’ha mostrat un punt crítica amb el seu pare: “Jo ja vaig dir que s’havia equivocat, i que havia gestionat moltes coses malament“. “La meva situació és una mica complicada, perquè he d’estar a la televisió i m’he de contenir tota l’estona”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa