El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla i l’amant d’Antonio David Flores, juntes a plató per primer cop
  • CA

Antonio David Flores va ser assenyalat com a culpable del divorci amb la seva dona, Olga Moreno. La premsa rosa assegurava ràpidament que l’extertulià li havia estat infidel amb una reportera d’El Programa de Ana Rosa anomenada Marta Riesco. Donaven per fet que mantenien una aventura des de feia temps i que ella ho havia anat escampant a altres companys de professió, farta que Antonio David l’ocultés. Ella va emetre un comunicat poc després en el que demanava que la respectessin, però en cap moment negava la informació que s’havia donat sobre ells. Ara que han passat unes setmanes, la situació s’havia calmat i molts s’havien oblidat d’aquesta història… fins que la jove apareixia en el plató del programa a només uns metres de distància de la filla d’Antonio David, Rocío Flores.

Cal recordar que un dels elements més surrealistes d’aquesta història és que Marta tenia relació amb Rocío, ja que havien coincidit a diverses festes i mantenien una relació cordial com a companyes de programa. Ningú no s’esperava que acabessin relacionant Antonio David amb una amiga de la filla… però així va ser. Doncs bé, com dèiem aquest divendres les dues noies han coincidit a plató i això ha fet que els teleespectadors analitzessin com es comportaven. Les càmeres no han captat cap mena d’interacció entre elles i, de fet, pràcticament no s’han mirat a la cara. Una situació molt tensa que han esquivat gràcies a què els companys no han fet cap comentari tampoc sobre el fet que estiguessin juntes a plató per primer cop. Cadascuna s’ha dedicat a fer els seus comentaris sobre diversos temes, però no han anat més enllà.

Marta, amb les botes vermelles, i Rocío a la banda dreta de blanc / Telecinco

Precisament que no s’hagin mirat i que no hagin parlat entre elles és destacable. Demostra això que, efectivament, hi ha hagut mal rotllo entre elles des que es digués que Marta hauria tingut alguna cosa amb Antonio David? Podria ser que Rocío l’acusés de ser responsable de les filtracions sobre aquests rumors, però de moment no han volgut fer cap comentari al respecte i han optat per ignorar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa