El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, criticada per la família política: “No és una víctima”
  • CA

Feia molt que no se sabia res de Kiko Jiménez, l’exparella de Gloria Camila Ortega. El noi va tenir el seu moment de glòria a televisió, una època daurada a la que vol tornar. Com? L’últim intent ha estat criticar companys de Telecinco en una entrevista explosiva a Lecturas. En ella ha demostrat molt mala bava contra Belén Esteban o María Patiño, però també contra Rocío Flores. Kiko va ser parella de la seva tieta, el que fa que la conegui mínimament. Què ha dit sobre la filla de Rocío Carrasco? Ha deixat clar que no tenen bona relació: “Rocío Flores no és una víctima“.

Kiko sempre ha estat molt crític amb Antonio David Flores, el pare de Rocío. De fet, han protagonitzat discussions molt fortes aquests últims anys. Ara deixa clar que sap que és ell qui mou els fils de la seva filla, que és protagonista de l’actualitat pel documental de la seva mare: “Està demostrat en diversos informes que Antonio David ha manipulat la seva filla. Ara bé, tu deixes de ser víctima quan t’adones de les coses i no et poses en mans d’especialistes que t’ajudin a sortir d’allà”. El jove es posiciona clarament a favor de Rocío Carrasco, que no es parla amb la filla des del 2012 quan aquesta va pegar-la: “Rocío no ha demanat perdó pels actes que ha comès en el seu passat”.

Rocío Flores i Kiko Jiménez, en una discussió a plató / Telecinco

Amb aquestes declaracions, Kiko Jimenéz intenta dir la seva en una guerra mediàtica en la que li encantaria tenir un petit paper. Desitjós de tenir feina a televisió, de moment ja ha aconseguit acudir com a convidat al plató de Sálvame aquest dimecres. En la seva tornada va dir-se de tot amb algunes de les tertulianes, el que el va deixar en evidència. Ara bé, sembla que no li importa que el critiquin si a canvi pot tenir minuts en directe.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 17, 2021 | 22:00
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 17, 2021 | 22:00
    M'importa 33.000 cagarros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa