El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, desesperada pels insults i les faltes de respecte que rep
  • CA

Rocío Flores sempre s’havia mantingut allunyada de l’expectació mediàtica que l’envolta des que va néixer, el preu a pagar per ser filla d’Antonio David i Rocío Carrasco. La neta de Rocío Jurado va començar a generar més atenció per l’emissió del documental de la seva mare, el que va donar-li ales per començar a col·laborar a televisió. Ara és tertuliana d’El programa de Ana Rosa i també influencer, el que demostra que s’ha volgut aprofitar de la situació. El problema és que ara que és més coneguda, també té més detractors. Molts dels teleespectadors que es posicionen a favor de la seva mare opten per enviar-li missatges despectius a la jove, a qui deixen verda amb qualsevol excusa. Una de les més habituals, segons denuncia ella mateixa, és el seu físic.

Farta de rebre comentaris negatius, ha compartit una reflexió amb la que intenta fer enrere a tots aquells que volen criticar-la sense escrúpols: “Sempre hi ha algú que ha de donar la nota. Em sembla ridícul que seguim jutjant a la gent pel seu físic i sí, precisament és una dona qui m’escriu això”, diu tot fent referència a un missatge molt cruel en el que li diuen que està “fatal” i que sembla un “ninot de les Falles”.

Rocío Flores denuncia els insults que segueix rebent pel seu físic / Instagram

“Aprenguem a respectar a les persones com sigui, amb més pes o amb menys, més alts o més baixos, rossos o morens i un llarg etcètera. Mai no sabem els sentiments de les persones que estan darrere d’aquella persona ni de la manera en la que pot afectar. Estic sana, que és el que importa a aquestes altures de la meva vida. Mai no plou a gust de tothom”, escriu Rocío Flores.

Una situació que cansa la jove tertuliana, que no travessa una bona època per culpa de la guerra familiar que els enfronta i que no fa més que empitjorar. Fa poques hores, de fet, rebia la notícia que tornarà a veure la mare als jutjats d’aquí a poques setmanes, una cita que de ben segur que no li fa cap gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa