El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores insisteix, molt contundent: “Olga és com la meva segona mare, som la seva família”
  • CA

Rocío Flores ha visualitzat aquest dimecres en ‘El programa de Ana Rosa’ les imatges en les quals Olga Moreno reivindica el seu dret a explica la seva història a l’illa de ‘Supervivientes’ i com és la relació amb els seus “tres nens”. La filla de Rocío Carrasco s’ha tornat a pronunciar i ha deixat clar quina és la seva postura.

Joaquín Prat ha pres la paraula després de sentir a Olga: “Ella es reivindica parlant de vosaltres perquè ha rebut informació de fora, no sé si serà de Sandra Pica, però ella quan rep la informació de fora s’ensorra i ara s’ha tornat a reivindicar”.

Rocío Flores no s’ha tallat i ha mostrat quina és la seva postura: “Estic d’acord amb el que diu ella, per què vosaltres podeu parlar de la vostra vida i es veu malament que jo parli de la meva, formem part de la seva família i és normal que parli de nosaltres”.

Rocío Flores esclata: “Olga és com la meva segona mare”

La filla de Rocío Carrasco també ha parlat després d’escoltar totes les crítiques que està rebent Olga per parlar d'”els meus nens” contínuament a l’illa: “Olga sap perfectament que no és la nostra mare, Olga té la seva posició i la meva mare té la seva posició, això està clar i és evident”.

Després, davant les declaracions de la dona d’Antonio David sobre David Flores, ha explicat: “Olga porta amb el meu germà des que té un any i mig, i amb mi des dels dos i escaig, Olga és com la meva segona mare, som la seva família”.

Finalment, Rocío Flores ha explicat que “Olga no distingeix entre Lola, David i jo perquè ens ha criat tota la vida així, nosaltres sempre hem estat una família molt familiar i unida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa