Rocío Flores insisteix, molt contundent: “Olga és com la meva segona mare, som la seva família”

"Olga no distingeix entre Lola, David i jo perquè ens ha criat tota la vida així", afirma la filla de Rocío Carrasco

Rocío Flores ha visualitzat aquest dimecres en ‘El programa de Ana Rosa’ les imatges en les quals Olga Moreno reivindica el seu dret a explica la seva història a l’illa de ‘Supervivientes’ i com és la relació amb els seus “tres nens”. La filla de Rocío Carrasco s’ha tornat a pronunciar i ha deixat clar quina és la seva postura.

Joaquín Prat ha pres la paraula després de sentir a Olga: “Ella es reivindica parlant de vosaltres perquè ha rebut informació de fora, no sé si serà de Sandra Pica, però ella quan rep la informació de fora s’ensorra i ara s’ha tornat a reivindicar”.

Rocío Flores no s’ha tallat i ha mostrat quina és la seva postura: “Estic d’acord amb el que diu ella, per què vosaltres podeu parlar de la vostra vida i es veu malament que jo parli de la meva, formem part de la seva família i és normal que parli de nosaltres”.

Rocío Flores esclata: “Olga és com la meva segona mare”

La filla de Rocío Carrasco també ha parlat després d’escoltar totes les crítiques que està rebent Olga per parlar d'”els meus nens” contínuament a l’illa: “Olga sap perfectament que no és la nostra mare, Olga té la seva posició i la meva mare té la seva posició, això està clar i és evident”.

Després, davant les declaracions de la dona d’Antonio David sobre David Flores, ha explicat: “Olga porta amb el meu germà des que té un any i mig, i amb mi des dels dos i escaig, Olga és com la meva segona mare, som la seva família”.

Finalment, Rocío Flores ha explicat que “Olga no distingeix entre Lola, David i jo perquè ens ha criat tota la vida així, nosaltres sempre hem estat una família molt familiar i unida”.

Nou comentari