El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores plora en directe: “Cada cop estic més perduda”
  • CA

Rocío Flores ha trencat el seu silenci després de la reaparició televisiva de la seva mare en l’homenatge a l’àvia, a Rocío Jurado. Ho ha fet a El Programa de Ana Rosa en una intervenció en la que no ha pogut evitar posar-se a plorar en directe. I per què? en recordar els seus últims moments amb ella: “Tot homenatge que es faci a la meva àvia em semblen bé i em saben a poc. El seu nom ho indica, Rocío Jurado va ser l’artista més gran que ha donat aquest país i tant de bo se li fes un homenatge cada dia”.

“Veig a la meva mare amb l’anell de la meva àvia i penso que no crec que aquell anell arribi mai a mi. Cada vegada estic més perduda i entenc tot molt menys. Els seus fills estan aquí i quan vulgui, aquí estem”, ha dit en una clara referència a la nul·la relació que té amb la mare. La noia no entén que la mare no vulgui tenir contacte amb ells i que tampoc no vulgui parlar públicament sobre ells, el que va demostrar en demanar que no li preguntessin al respecte. Aquesta setmana ha estat l’aniversari del seu germà petit, de David Flores, i Rocío assegura que la mare no el va trucar per felicitar-lo: “Ell estarà sempre allà i quan vulgui el pot trucar, igual que a mi”.

Rocío Flores reacciona a l’entrevista de la mare / Telecinco

Rocío Flores reconeix que l’homenatge a l’àvia va emocionar-la: “El que m’importa és la seva figura. Veure-la em recorda tota la meva infància i donaria la vida per tornar a estar amb ella. Mentre la meva àvia vivia, nosaltres érem una família normal i corrent. D’ella només tinc un rosari que vaig rescatar, l’única cosa d’ella que em va donar la meva mare. Amb total certesa no et puc dir que fos de la meva àvia…”. Rocío Flores no va participar en aquest programa especial cap a la seva àvia: “Ningú no em va convidar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa