Rocío Flores torna a estar envoltada de polèmica. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David s’està aprofitant de la fama dels pares per aparèixer a televisió i guanyar-se la vida com a influencer. Aquests últims mesos s’ha convertit en imatge de diferents marques, el que fa que s’ompli les butxaques. Ara bé, no tot és de color de rosa en aquesta nova faceta empresarial de la jove. El programa de Telecinco Socialité ha estat investigant les seves darreres publicacions i han deixat caure que Rocío Flores podria ser còmplice d’una estafa.

María Patiño deia en antena que havien investigat una col·laboració de Flores amb una pàgina web que, presumptament, estaria venent falsificacions de roba i sabates: “Ens vam adonar quan Rocío va publicar un vídeo amb una marca de sabates que estan esgotades a nivell mundial. Quan vam intentar trobar-les per internet vam veure que només es poden aconseguir per 400 €, mentre que a la seva web es venen per només 60 €. El problema és que en cap moment s’avisa que són vambes d’imitació i això és un delicte”.

“Rocío Flores estaria comprant conscientment un producte falsificat i, a més a més, incita els seguidors a fer el mateix. Hem comprovat amb fotografies del model original i del que es ven en la web de Rocío i les diferències són notòries. Ni tan sols comparteixen els mateixos materials”, afirmen.

Un programa analitza la presumpta estafa que podria estar cometent Rocío Flores / Telecinco

La jove tertuliana no s’ha pronunciat al respecte i no ha pogut evitar que el seu nom quedi en entredit. Caldrà veure què fan a partir d’ara els seus seguidors, que podrien deixar de fiar-se de les seves recomanacions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa 333 cagarros a agost 11, 2021 | 19:29
    M'importa 333 cagarros agost 11, 2021 | 19:29
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa