El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores es posiciona en el conflicte dels seus pares
  • CA

Les paraules de Rocío Flores són ara mateix unes de les més buscades. Després de les dures declaracions de la seva mare, Rocío Carrasco, acusant el seu pare, Antonio David Flores, de maltractar-la física i psicològicament, tothom vol saber què en pensa la néta de Rocío Jurado.

El periodista José Antonio Avilés és una de les poques persones amb les quals Rocío Flores manté contacte i ja li ha assegurat en altres ocasions que es troba molt malament per tot l’escàndol que envolta a la seva família i per la persecució de la premsa, segons ha explicat ell mateix al programa ‘Viva la vida’, també de Telecinco, on s’emet ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

José Antonio Avilés ha explicat que Rocío Flores li ha assegurat que en cap moment ha discutit amb el seu pare i que en unes imatges que van fer-se públiques simplement parlava amb ell sobre el moment mediàtic que estan vivint: “Per a res hem discutit, precisament estàvem comentant la persecució que estem patint per part de la premsa”.

José Antonio Avilés també ha assegurat que la seva amiga Rocío l’ha autoritzat per a transmetre un missatge de part seva, un missatge que deixa entreveure que la filla gran de Rocío i Antonio David té clar del costat en el qual es posiciona: “Les coses no són com s’estan explicant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa