El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores deixa clar què opina sobre l’entrevista de la mare: “No tinc por a res”
  • CA

Rocío Carrasco acudirà aquesta nit al plató de Telecinco en directe per respondre totes les preguntes que ha suscitat la primera meitat del seu documental. Serà un programa molt esperat que de ben segur que genera moltíssima expectació, el que provoca que hagin preguntat a la seva filla què n’opina. Rocío Flores s’ha posicionat a favor del pare en tot moment, però divendres passat va demanar a la mare que la truqués per aclarir les coses. Va impactar veure-la molt emocionada mentre reconeixia que ha intentat posar-se en contacte amb la mare, però que aquesta no li ha agafat el telèfon.

Ha canviat alguna cosa des de llavors? Tenint en compte les declaracions que ha fet aquest dimarts, sembla que no massa: “Diré el mateix que vaig dir quan em vaig assabentar de l’entrevista de la meva mare. No tinc por a res. Cadascú és lliure de dir el que vulgui. I repeteixo el mateix que vaig dir divendres, que tinc sentiments i que no puc dir massa més… No vull repetir el mateix que vaig dir perquè no vull que la gent ho relacioni amb Supervivientes. Ja vaig expressar els meus sentiments aquell dia perquè vaig esclatar i ho vaig veure necessari, em va sortir de dins. A partir d’aquí, no vull afegir res més”.

Rocío Flores dona més detalls en el plató de Supervivientes / Cuatro

Això sí, ha deixat clar que el pare, Antonio David Flores, no l’ha esbroncat per dir públicament que vol parlar amb la mare per arreglar les coses: “Divendres no ho vaig poder fer perquè estava molt nerviosa. Però els sentiments que vaig expressar divendres públicament, ja que no ho he pogut fer de manera privada, els havia expressat amb el meu pare quan ho vaig creure necessari i sempre que he vist quelcom que no em semblava bé. He tingut total llibertat per seure amb ell i explicar-me. Res més. Volia deixar-ho totalment clar perquè la gent ho sàpiga”.

Un discurs amb el que torna a defensar el pare i que amaga una crítica indirecta a la mare, que seguiria sense agafar les trucades de la filla. Aquesta nit haurà de respondre per què no vol posar-se en contacte amb ella quan durant l’emissió del documental lamenta que se li hagi “impedit” parlar amb ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa