Rocío Flores, decebuda amb Antonio David: “Sap que menteix”

La separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno segueix molt present a la premsa rosa. Darrerament, s’està parlant d’una possible reconciliació entre ells que no s’ha confirmat, però que seria una autèntica bomba informativa. Alguns amics propers de la parella descarten que aquesta sigui una possibilitat real, ja que l’Olga seguiria molt enfadada pels rumors d’infidelitat que envolten el seu marit. Qui sembla que ha pres partit per ella és Rocío Flores, curiosament, la filla d’Antonio David i Rocío Carrasco. Sempre ha tingut molt bona relació amb la madrastra, amb qui s’hauria posicionat en aquest divorci. Rocío creu que el pare no ha fet les coses bé i li estaria donant suport “per sobre de tot”.

A ABC afegeixen avui més informació al respecte. De fet, deixen caure que Rocío estaria molt decebuda amb el pare en estar descobrint coses que hauria fet: “La filla d’Antonio David està cada vegada més al límit i està reconeixent davant de petits grups que està convençuda que el pare no ha actuat bé i que no són vàlides ni creïbles algunes de les justificacions que està donant”. Això no vol dir que canviï la bona relació que mantenen, una complicitat que li hauria donat ales per retreure al pare directament que hagi actuat d’aquesta manera. La jove creu que són veritat alguns detalls filtrats a la premsa sobre els enganys del pare, el que la fa estar molt enfadada.

Antonio David i Rocío Flores, caçats pels fotògrafs - Europa Press
Antonio David i Rocío Flores, caçats pels fotògrafs / Europa Press

El que tindria clar és que tots aquests retrets es quedaran de portes endins, ja que no està disposada a evidenciar públicament el seu rebuig cap a l’actitud del pare. Vol seguir mostrant el seu suport cap a ell encara que hagi descobert que no ha estat tan sincer com sempre ha presumit. La jove ha compartit un missatge a Instagram que dona força a aquesta informació: “He après que la vida canvia en un segon i que el que avui creus que és cert, demà potser no ho és. No t’aferris a res: perdona, oblida i comença de nou cada cop que sigui necessari. Canvia de camí si no t’agrada el que estàs recorrent i viu el present amb passió”.

Nou comentari